Maak kennis met je
toekomstige collega’s

Sven Van Hamme

Commercieel Medewerker

Gedurende 32 jaar bij Deschacht is Sven uitgegroeid tot een baken binnen de divisie gietijzer- en aluminium deksels. Hij is altijd op zoek naar nieuwe opportuniteiten en innovaties. Naast zijn uitdagende job ontspant Sven met lopen, fietsen en volleybal. Een uitstekende manier om elke dag bij Deschacht fris en energiek te starten.

Sandy Verdonck

Customer Service Manager

Sandy geeft al 18 jaren het beste van zichzelf voor Deschacht. Hij kreeg al heel wat kansen waardoor hij vandaag productopleiding geeft aan nieuwe medewerkers en verantwoordelijk is voor de customer service afdeling. Sandy zal niet snel nee zeggen, en gaat geen uitdaging uit de weg.

Audrey Paillot

Marketing assistent

Audrey is een energieke duizendpoot! Zij stelt al haar creativiteit en nauwgezetheid ten dienste van talloze marketingprojecten. Gepassioneerd door het web, werkt Audrey graag in een dynamisch bedrijf waar digitalisering en innovatie de sleutelwoorden zijn. Audrey hecht veel belang aan het milieu en waardeert de oplossingen die Deschacht aanbiedt m.b.t. watermanagement. De sportiviteit, de teamgeest en de sfeer op het werk zorgen ervoor dat ze haar dagen met een goed humeur doorbrengt.

Gianni Rocca

Dispatch Herstal

Gianni is bij Deschacht begonnen als heftruckchauffeur. Vandaag is hij dispatcher in Herstal. Met dezelfde precisie scoort hij in zijn vrije tijd goals, zoals hij bij Deschacht de leveringen plant. Zijn geografische kennis in combinatie met zijn ‘olifantengeheugen’ geeft hem een groot voordeel bij de planning van leveringen. Gianni, is altijd recht door zee!

Axelle Duysens

Account manager

Dynamisch? Dat is het DNA van Axelle en haar werk. Wat motiveert haar? De vele en gevarieerde uitdagingen die Deschacht haar elke dag voor de voeten werpt. Zij, die er altijd van heeft gedroomd actrice te zijn en duizend levens te leiden, maakt haar droom bij waar bij Deschacht door zich aan te passen aan de vele verschillende persoonlijkheden die ze tegenkomt. Van technisch advies aan architecten en aannemers tot commerciële onderhandelingen met kopers of managers, Axelle is een potentiële uitdager!

Kadri Demirkol

Commercieel Binnendienst medewerker

Kadri is een actieve en betrokken medewerker die altijd bereid is naar zijn collega’s te luisteren. Hij onderhoudt de klantenrelaties met dezelfde toewijding zoals hij het volleybalteam coacht. Naast verkoop, zijn kwaliteit, vertrouwen en klantenservice erg belangrijk voor Kadri. Hij is afkomstig uit een andere sector, en leert dus heel veel bij en dat is een echte drijfveer in zijn dagelijks werk!

Jacques Fassotte

Heftruckchauffeur

Nog meer dan het besturen van een heftruck, vindt Jacques vooral de diversiteit van zijn taken bij Deschacht heel fijn. Zijn dagen zijn nooit hetzelfde: deze gaan van het voorbereiden van bestellingen, het bedienen van klanten tot het laden en lossen van vrachtwagens. Jacques, werkt in snelheid, aan 12 km/u!